Німецькі розробники комп'ютерних ігор зі студії Piranha Bytes висловили свою думку стосовно вартості консолі Xbox One X, яку корпорація Microsoft розпочне продавати цієї осені.

Ігророби вважають, що 500 доларів за таку консоль - це дешево. Графічна продуктивність Xbox One X досягає 6 терафлопс. Це дозволяє грати у 4K-ігри на швидкості 60 кадрів в секунду і відтворювати високоякісний контент для віртуальної реальності.

"Однак актуальним залишається питання, чи захочуть люди платити 500 доларів, якщо, припустимо, вартість PlayStation 4 Pro знизиться до 350 доларів", - заявили у Piranha Bytes, додавши, що технічні характеристики приставки від Microsoft чудові.

Німецька студія прославилась завдяки пригодницьким action RPG-іграм Gothic та Risen.

Реліз Xbox One X, яка на сьогодні має найкращі технічні характеристики серед усіх консолей, відбудеться 7 листопада цього року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у корпорації Microsoft заявив, що не вважають PlayStation 4 Pro конкурентом Xbox One X.