Багато власників смартфонів насправді навіть не здогадуються, які можливості дають користувачам їх гаджети, поміж основними та звичними функціями.

Портал "Знай.ua", розповість про деякі з них.

Реальна вага

Ваш смартфон може виконувати функція ваги. Завантажте спеціальний додаток, і ви зможете, наприклад, визначати вагу деяких продуктів під час покупок в магазині. Варто лише покласти предмет на смартфон.


Клонування додатків

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така функція стане у нагоді тим користувачам, які наприклад сидять у соціальних мережах на різних аккаунтах. В ОС Android є пункт "Додаток-клон", який продублює необхідну програму.

YouTube ще ближче

За замовчуванням Google приховує додатки, які дозволяють завантаження контенту з YouTube. Спеціальний додаток допоможе вам з легкістю завантажити улюблені відеоролики з відеохостингу, потрібно лише вказати посилання на відео.



Багатоекранний режим

Таку функцію підтримують не всі гаджети. Проте більшість дають змогу створити додаткове вікно. Варто натиснути екранну клавішу списку завдань у потрібному напрямку.

Два в одному

Функція One-Touch-Go допоможе підключити один смартфон до іншого. Для цього необхідно до одного гаджета під'єднати USB-female-перехідник, а до іншого підключити micro-USB-кабель.



Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", створили новий мобільний додаток спеціально для жінок, які люблять подорожувати наодинці.