В центрі Києва 30 серпня помітили велику кількість військової техніки та правоохоронців. Вони чергують поряд з будівлею Служби безпеки України.

Охороняти відомства направили додаткові наряди поліції, бійців Нацгвардії і співробітників спецслужб, які одягнені в штатський одяг. Біля будівлі СБУ зібрався мітинг активістів, які вимагають прояснити ситуацію з різким зростанням цін на газ для автомобілів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На акції помітили народних депутатів від БПП Світлану Заліщук, Мустафу Найєма, Сергія Лещенка, позафракційного Юрія Дерев'янка та екс-нардеп Єгора Фірсова. Серед мітингарів був й колишній заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе.

Правоохоронців до СБУ направили, щоб убезпечити акцію протесту. Точна їх кількість невідома. Але на фото можна побачити вантажівка Нацгвардії та автобус.

"Ціна на автогаз вже 16 грн 50 коп за літр. Сьогодні разом з Максим Черкасенко і Давидом Сакварелідзе роздавали листівки і запрошення на акцію протесту під СБУ. Люди клянуть владу і все розуміють", – анонсував мітинг його ініціатор нардеп Сергій Лещенко.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Сергій Лещенко розповів, що спровокувало зростання цін та дефіцит газу для авто в Україні.