Німецький автоконценр Daimler опублікував тизер-фото гібридного гіперкара Mercedes-AMG Project ONE, який представлять на Франкфуртському автосалоні 14 вересня.

Головною фішкою автомобіля є його технічні характеристики. AMG Project ONE позіціонують як перший гіперкар, створений на основі технологій "Формули-1". Його оснастили 1,6-літровим бензиновим двигуном V6 (такий використовують у поточному сезоні F1), потужністю 730 к.с. і чотирма електродвигунами, пара з яких потужністю 320 к.с. призводить в рух передні колеса, а друга пара розкручує турбіну.

Сумарно гібридна установка Mercedes-AMG Project ONE видає понад 1 тисячу к.с., що дозволяє йому розганятися до максимальної швидкості 350 км/год. AMG Project ONE може пересуватися виключно за допомогою електричного приводу, але запас ходу у такому випадку становить усього 25 кілометрів.

Mercedes випустить усього 275 одиниць AMG Project ONE. На деяки автівки вже оформили попередні замовлення. Вартість цього гіперкару становить 2,5 млн доларів.

Портал "Знай.ua" писав про п'ять найдивніших автомобілів цього року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще