У червні 2017 року Apple вперше розповіла про iOS 11, особливістю якої став ARKit - інструмент для розробників, що дозволяє легко створювати додатки в доповненої реальності. Вже восени, при релізу нової операційної системи мільйони користувачів техніки Apple зможуть грати в ігри з функцією доповненої реальності.

Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 застосувань AR на iPhone.

1. Додаток App in The Air дозволяє користувачам записувати інформацію про своїх перельотах. У нього після виходу ARKit вбудували глобус, на якому відображаються перельоти користувача.

2. Guns of Boom - мобільний шутер від першої особи. Гравці бігають по карті і влаштовують перестрілки. В AR-режимі глядач стежить за всім, що відбувається зі сторони; ігрове поле проектується у нього на столі. Він може стежити за окремими гравцями, і стежити за процесом гри з висоти пташиного польоту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

3. Студія iCandi Apps вмістила в доповнену реальність ще більше простору - Сонячну систему цілком. В її додатку Night Sky з'явився AR-режим, в якому Сонце і навколишні планети з'являються прямо в кімнаті.

4. Toyota 86 AR. Прості гонки з доповненою реальністю. Щоб почати гру, потрібно направити камеру смартфона на спеціально приготовлений маркер, що відображає місце старту. Також, в якості перешкод на трасі можна розташувати конуси.

5. AR Soccer. Дивимося через камеру смартфона на свої ноги, і набиваємо віртуальний м'яч, який відображається на екрані.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-5 найдивніших автомобілів 2017 року.