У дочірній компанії Google вважають, що колишній менеджер причетний до розкрадання секретних розробок. Про це йдеться в матеріалах судової справи між Uber і Waymo. Як повідомляє Motherboard, нова компанія Ларрі Пейджа "Тірамісу" скоріш за все працює над створенням "літаючих автомобілів".

На сьогодні Uber через судове клопотання намагається з'ясувати характер причетності колишнього менеджера Waymo Ентоні Левандовскі до сторонніх підприємств таких як Zee.Aero і Tiramisu. Відомо що, Zee.Aero займається розробкою літального апарату, що нагадує дрон, але придатен для перевезення пасажирів.


У реєстрі підприємств зареєстрованих в 2015 році в Каліфорнії була знайдена кампанія «Tiramisu. LLC ». Цікаво, що юридична адреса у неї та сама, що і в благодійного фонду названого на честь батька Ларрі Пейджа.

Давно не є таємницею, що в планах компанії Uber запуск автономної служби літаючих машин. На цей рахунок висловлювалося вище керівництво компанії і навіть проходила тематична конференція. Перші випробування літаючих машин Uber планує на 2020 рік.

Нагадаємо, що раніше портал "Знай.uа" повідомляв про автомобіль 2030 року від Renault.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще