Новий смартфон Mi A1 презентувала китайська компанія Xiaomi в Індії.

Цього разу розробники відмовилися від фірмової MIUI і створили апарат на базі Android One, за оновлення та підтримку якої відповідає Google, йдеться на офіційному сайті компанії.

Нова модель повністю повторює Xiaomi Mi 5X. Вона має такий же 5,5-дюймовий екран з розширенням 1920х1080, процесор Qualcomm Snapdragon 625 та акумулятор ємністю 3080 мАг. У ньому 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смартфон поміщений в металевий корпус й отримав сканер відбитків пальців на задній панелі.

Від попередника гаджет відрізняє лише наявність подвійної камери, що не поступається за потужністю камері в iPhone 7+. Вона складається з 12-мегапіксельного 50-мм телефотомодуля і 12-мегапіксельного 26-мм ширококутного модуля. Разом вони забезпечують подвійний оптичний зум.

Смартфон уже з 12 вересня почнуть продавати в 40 країнах світу, у тому числі і в Україні. Він буде доступний у трьох кольорах: чорний, рожеве золото та золото. Коштуватиме новинка майже сім тисяч гривень.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", французький дизайнер Філіпп Старк, найнятий китайцями для розробки смартфону Mi Mix 2, злив у мережу фото пристрою до його офіційної презентації.