У третьому турі футбольного чемпіонату України донецький "Шахтар" легко обіграв ужгородську "Говерлу" з рахунком 2:0.

Матч проходив у Львові. З перших хвилин активність донеччан була очевидною. "Говерла" намагалася виїхати на контратаках, але це не завжди виходило. Тим не менш, гірникам вдалося відкрити рахунок тільки у другому таймі.

Перший гол забив Тейшейра. Після забитого гола, донецька команда не рвалася вперед, а відійшла в оборону. Але трохи пізніше - всього за п'ятнадцять хвилин до закінчення матчу - Едуардо з лінії штрафного без шансів для воротаря супротивника пробив прямо у ціль, зробивши рахунок 2:0.

Судячи з кількості атак, голів у "Шахтаря" могло бути набагато більше, але, мабуть, гірники бережуть сили для поєдинку Ліги Чемпіонів проти турецького "Фенербахче".

Читайте також: Гравці "Шахтаря" записали привітання Луческу із ювілеєм (відео)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що протягом перших двох турів команда Мірча Луческу провела два матчі на високому рівні. Шахтар розібрався з Олександрією (2:0), дубль на рахунку Тейшейри, а в другому турі розгромив Волинь (1:4). А ужгородці в першому турі оформили результативну нічию 1:1 з Дніпром, а в другому - відібрали очки у Ворскли (1: 1).