Суд обрав покарання для вандала, який розмалював підземний пішохідний перехід в Києві на Повітрофлотському проспекті.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції міста. Суд засудив 29-річного киянина до 60 годин громадських робіт.

Винуватець не заперечував своєї причетності до акту вандалізму. Поліцейським він розповів, що перехід розмалював вночі. Для цього скористався чорною фарбою, валиком, спреєм і пензликами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спочатку "художник" намалював літери, а залишками фарби залив стіну. Правопорушник пояснив, що захоплюється графіті з самого дитинства. Свій вчинок він назвав популяризацією хобі. У нього також є сторінка в соцмережі, де публікувалась його "творчість".

"Те, що своїми діями порушує закон і громадський порядок людина розуміла, але ..." не звертав уваги ", - розповіли поліцейські.

Суд, розглядаючи правопорушення за статтею "дрібне хуліганство, врахував минуле підсудного. Як виявилося, його вже притягували до адміністративної відповідальності. На підставі цього винуватцю і обрали покарання.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, вандал розмалював підземний перехід в Києві, де тільки нещодавно провели ремонт.