Сьогодні німецький уряд переслав українській Державній службі з надзвичайних ситуацій чергову гуманітарну допомогу.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, новітнє обладнання розділять між гарнізонами Служби порятунку на сході України.

"Надійшло нове пожежно-технічне устаткування, а саме 35 тисяч метрів сучасних пожежних рукавів та 1,5 тисячі пожежних шоломів", - йдеться у повідомленні.

На церемонії передачі обладнання була перший секретар-референт з питань економічного співробітництва та розвитку Посольства ФРН в Україні Даніела Бергельт та Сабіне Мюллер, регіональний директор Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в Україні.

Українську сторону представив керівник Департаменту ресурсного забезпечення Руслан Білошицький.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що з початку березня 2015 року Німеччина надіслала близько 10 вантажівок гуманітарної допомоги та закупила 20 вантажівок товарів українського виробництва на суму 3,5 мільйонів євро.

Читайте також: Німеччина завершила ратифікацію угоди про асоціацію Україна-ЄС

Це відбувається у рамках проекту "Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями". Минулого року Німеччина виділила 96 мільйонів євро для нього.