Як сьогодні можна привернути увагу користувачів до свого продукту? Створити новий додаток для смартфона! Кожна поважаюча себе торгова мережа вже обзавелася подібними віртуальними магазинами. Тепер до прогресу почали долучатися і державні структури. Як повідомляє сайт Інформатор, Національний банк України запустив мобільний додаток під назвою "Монети України". Воно надасть користувачеві доступ до повного довідника випущених в обіг монет.

Новий додаток обладнано пошуковою системою, що дозволяє переглядати опис і зображення монет, а також дає можливість оперативно відслідковувати залишки монет в розрізі областей. Інформація про новинку була розміщена на сайті НБУ.

Відомо, що додаток вже доступний для безкоштовного завантаження. Примітно, що в майбутньому НБУ планує створення онлайн-магазин для продажу монет. Додаток цікаво тим, що в ньому відображаються повні та актуальні дані про монеті відразу після її випуску без необхідності в оновленні версії програми.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про боротьбу з відео-насильством