Мати головної винуватиці резонансної смертельної ДТП в Харкові Олени Зайцевої під чужим прізвищем виплачує родичам загиблих грошову компенсацію.

Як говориться в сюжеті ТСН, загальна сума виплат становить 500 000 гривень

"Паралельно слідчі зараз долучають до справи чеки від матері підозрюваної Зайцевої. Гроші жінка перераховує як Іванова, для всіх постраждалих сімей. Розмір однієї компенсації - 50 000 гривень, а загальна сума становить півмільйона гривень", - йдеться в повідомленні.

Адвокат Зайцевої Юлія Козир вказує, що рахунки постраждалих жінка шукає в інтернеті.

"Вона скаржиться, що першою перевела гроші для травмованої вагітної Жанни Власенко, але ніхто не оцінив. Власенко каже, що їй ніхто копійки не пропонував. Але на рахунку лікарні ми їй першій перерахували. Напевно, лікарня не повідомила", - сказала адвокат.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Батьки одного із загиблих знали про переведення, однак не могли подумати, що цей перевод від Зайцевої. Спочатку подумали, що гроші прислали друзі загиблого сина і хотіли віддати їх на лікування невістки.

Нагадаємо, 18 жовтня в результаті зіткнення автомобіля Lexus з Volkswagen Touareg позашляховик відлетів на тротуар, де були люди. В результаті ДТП загинули шестеро людей.

ДТП в Харкові (18+)

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що потерпілий в страшному ДТП в Харкові Юрій Неудачин описав найстрашніший момент свого життя. "Почув удар, підняв голову, побачив, як летить на мене машина. Отямився вже в метрах 15 звідти", - сказав Неудачин.