Столичні правоохоронці затримали жінку, яка пограбувала третьокласницю.



Прес-служба київської поліції повідомила на своїй сторінці в Facebook, що в Святошинському районі патрульні зустріли двох місцевих жителів, яких раніше затримували за зберігання наркотиків та інші злочини. Поліцейські побачили, як жінка сховала в кишеню дорогий телефон.



"Під час перевірки виявилося, що телефон недешевий, документів на нього у киянки немає, коду доступу не знає. Згодом поліцейські встановили, що зловмисниця зайшла в школу. В аудиторії, де вчаться третьокласники, учениця залишила свої речі, а сама займалася в іншому приміщенні" , - повідомляє Віталій Отрудько, глава оперативно-пошукового відділу карного розшуку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


За його словами, злочинниця витягла телефон з рюкзака дівчинки і вийшла на вулицю. Поліція розшукала дівчинку. Її мама написала заяву про крадіжку телефону, вказавши вартість мобільного - сім тисяч гривень. Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК. Підозрюваноій загрожує штраф, громадські роботи, арешт або позбавлення волі до трьох років.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що злодії полюють на українців навіть в лікарнях: відео.