В мережі з'явився відеоролик, на якому розробник з компанії Kite & Lightning продемонстрував усім, придуману власноруч систему для захоплення лицьовій анімації за допомогою камери iPhone X.

Хлопець провів вже третій тест системи захоплення руху. На цей раз він прикріпив телефон до шолома DIY mocap, а також використовував спеціальний костюм, щоб крім особи, захопити також і все тіло і відтворити комп'ютерного персонажа з гри Bebylon: Battle Royale. Починалися тести з того, що спочатку розробник просто за допомогою фронтальної камери iPhone X тільки записував і переробляв своє обличчя. Однак тепер йому вдалося завершити свою роботу і відтворити руху ігрового персонажа повністю за допомогою додаткового iPhone X.

Оцініть можливості смартфона:

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомив хлопець у коментарі під відеороликом, займається цим він у свій вільний час, для того, щоб знайти швидкий спосіб повного захоплення рухів (обличчя і тіло), що розробляється компанією Kite & Lightning гри Bebylon: Battle Royale. Користувачі YouTube в свою чергу, завжди високо оцінюють кожен ролик автора, заявляючи, що він проробляє дійсно величезну роботу і його винахід виглядає дуже вражаючим.

Таким чином, розробник зміг зробити систему захоплення рух без допомоги дорогого обладнання, яке зазвичай застосовується в розробці великих ігрових проектів, а за допомогою тільки iPhone X.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що youtube заблокувала відомого блогера.