Про майбутнє флагмана Samsung Galaxy S9, який повинні анонсуватися в лютому, вже відомо майже все, в тому числі і дані про його акумуляторі. Інформацію про останньому днями розкрив сайт бразильського телекомунікаційного агентства. За його інформацією, ємність акумулятора в флагмані не підвищиться.

Ємність акумулятора в Galaxy S9 складе 3000 мАч, а в Galaxy S9 + - 3500 мАч. У перекладі на енергоємність показники складуть 11,55 Втч і 13,48 Втч відповідно при напрузі 3,85 Ст.

Такі ж цифри демонструють батареї в флагманів Samsung 2017 року. Деякі експерти кажуть, що акумулятор в S9 є ще одним підтвердженням того, що флагмани 2018 будуть швидше поліпшеними варіантами попередніх моделей. Хоча істотного зростання автономності не варто чекати, вона повинна трохи збільшитися завдяки оновленому 10-нанометрового техпроцесу виготовлення чіпів Qualcomm і Samsung.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Galaxy S9 отримає 5,8-дюймовий AMOLED-екран Quad HD +, 8-мегапіксельну фронтальну камеру і 12-мегапіксельною основною сенсор з діафрагмою F1.5 / F2.4. Це суттєва відмінність від нинішніх моделей, в яких апертура фіксована. Девайс також підтримує технологію Super Slo-mo, яка може означати сповільнену зйомку при 1000 кадрах в секунду.

Смартфон також отримає сканер райдужної оболонки ока, пило - та вологозахист класу IP68. Ще обіцяють бездротову зарядку і навушники AKG у комплекті. Об'єм оперативної і постійної пам'яті складе 4/64 ГБ, можливо, також буде версія 6/128 ГБ.

Смартфон Samsung Galaxy S9 працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 845, але на деяких ринках також отримає версію з фірмовим процесором Exynos 9810. Також буде анонсована велика модель Galaxy S9 + з 6,2-дюймовим екраном

Самі смартфони S9 анонсують під час виставки MWC 2018, яка проходить в лютому.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що годинник стануть рідніше мами.