Сьогодні, 16 січня, київським водіям варто заздалегідь обирати зручний маршрут, адже на мостах очікуються зміни в розкладі руху через ремонт шляхопроводу.

Як повідомили у Київській міській адміністрації, з 11 до 18 години частково обмежать рух транспорту по Південному мосту.

"16 січня з 11:00 до 18:00 на Південному мостовому переході у напрямку з просп. м. Бажана на Наддніпрянське шосе частково обмежать рух транспорту в першій полосі у зв'язку з ремонтними роботами", - повідомили представники міської влади.

Водіїв просять враховувати всі зміни, щоб не потрапити у затори в час пік.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, нові правила виїзду з України спровокували величезні затори на кордоні з Угорщиною. Така ситуація виникла через введення нових правил ввезення без мита товарів з Європи.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", киянам показали, як виглядатиме нова Окружна дорога у столиці, яку розпочнуть будувати вже цього року.