Організація Project Veritas оприлюднила зняте прихованою камерою відео, в якому співробітники Twitter зізналися в тому, що читають особисті повідомлення користувачів. За словами старшого інженера з мережевої безпеки Клея Хэйнса (Clay Haynes), в компанії "є ціла команда або, принаймні, триста-чотириста чоловік", яким платять за перегляд фотографій та листування, у тому числі інтимного характеру.

Як повідомив інженер Twitter Пранай Сінгх (Pranay Singh), на його сервері зберігаються всі пересилаються користувачами секс-повідомлення та інтимні фото. “Ви не можете видалити їх, вони всі вже на моєму сервері, - заявив інженер. Всі ваші законні дружини і дівчата, з якими ви розважалися, тепер на моєму сервері. Я відправлю їх вашій дружині, і вона використовує їх у шлюборозлучному процесі".

За словами співробітників Twitter, користувачі платять за можливість користуватися сайтом не грошима, але своїми персональними даними. Насправді люди розкривають про себе набагато більше інформації, ніж думають. Співробітники компанії збирають їх персональні дані і складають "віртуальні профілі", які потім продають рекламодавцям.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Для того щоб отримати гроші від рекламодавців, ми повинні довести, що дійсно ваші дані. Тому ми використовуємо електронну адресу cookie-файли і ще щось в цьому роді для відстеження вас", - повідомив інженер Twitter Міхай Флоря (Mihai Florea).

У базах даних Twitter зберігаються відомості навіть про тих, у кого немає облікового запису в сервісі, повідомив колишній інженер Twitter Конрадо Міранда (Conrado Miranda). “Як захистити себе, якщо ці дані потраплять не в ті руки? Аж ніяк. Це просто неможливо", - зауважив інженер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Facebook оплатить вашу комуналку.