Будь-яка система має свої вразливі місця. І, незважаючи на гучну славу, продукція Apple тут не виняток. Епоха цифрових пристроїв народжує віруси, як свою темну сторону. Багатьом з нас доводилося стикатися з такою неприємністю і не дивно, що таке явище породило специфічний гумор. Любителі розіграшів відправляють один одному посилання, що дозволяє виключити будь-який пристрій Apple. Як повідомляє сайт 9to5Mac, для відновлення робочого режиму достатньо перезавантажити гаджет.

Користувачі Інтернету почали жартувати над своїми друзями за допомогою спеціального посилання. У Мережі виявили спосіб швидко вимкнути будь-який iPhone або комп'ютері Mac. Для цього потрібно відправити користувачеві гаджета Apple спеціальне посилання. Користувачі Інтернету з'ясували, що будь-який гаджет під управлінням операційних систем Apple зависає або вимикається, якщо спробувати відкрити на ньому посилання iabem97.github.io/chaiOS.

Можна віддалено вимкнути iPhone або MacBook будь-якої людини, якщо відправити йому це посилання і він його відкриє. Гаджет знову буде працювати, якщо ви перезавантажте його. Раніше користувачі Мережі кілька разів повідомляли про подібні "посилання смерті". Як правило, Apple зазвичай реагує на проблему через деякий час, випускаючи апдейт безпеки. Чому посилання вимикає пристрій купертиновців, пояснити складно.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про наслідки нового апгрейду від Apple

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще