Компанія Apple планує випустити новий планшет iPad Pro з діагоналлю дисплея в 11 дюймів.

Ймовірно, такий розмір екрану буде досягнуто за рахунок зменшення рамок, пише Macrumors з посиланням на публікацію в тайванському журналі Economic Daily News.

У мережі народилися чутки про 10,5-дюймовий iPad Pro з більш тонкими рамками і без кнопки Home. Ймовірно він отримає трохи більше 11-дюймовий дисплей без збільшення фізичного обсягу самого гаджета. Це схоже на iPhone X, який отримав 5,8-дюймовий екран, хоча був менше, ніж iPhone 8 Plus.

11-дюймовий iPad Pro і оновлений 12,9-дюймовий iPad Pro, швидше за все, будуть випущені на щорічній конференції Apple Worldwide Developers Conference в червні. Очікується, що обидві нові моделі iPad Pro будуть оснащені Face ID і швидше восьмиядерними процесорами Apple A11X.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Невідомо, чи буде в планшетах виріз для системи TrueDepth або більш тонкий, рівномірний верхній обідок, в якому достатньо місця для розміщення камери і сенсорної технології, яка забезпечує розпізнавання особи. При цьому в статті йдеться про те, що Apple не планує анонсувати нові моделі iPhone в першій половині 2018 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що за неофіційною інформацією, в червні Apple випустить новий 13-дюймовий MacBook початкового рівня, який буде дешевше, ніж нинішній 12-дюймовий MacBook.

Новинка отримає екран Retina, дозволом 2560 × 1600 з щільністю 226 PPI, повідомляє 9to5mac.com.

Відзначається, що новий ноутбук буде коштувати 999 доларів, що дешевше вже існуючого 12-дюймового MacBook, ціна якого складає 1299 доларів.

Ресурс Digitimes стверджує, що Apple може знизити ціну новинки завдяки використанню виробництва дисплеїв LG Display. Раніше в якості постачальника був обраний китайський виробник, однак від його послуг корпорації довелося відмовитися.