Відомий хостинг YouTube почне викривати конспірологів. У категорію сумнівних відео потраплять ролики про плоскої Землі, про иллюминатах, непідтверджені відомості про теракти 11 вересня, а також сюжети, які заперечують висадку американців на Місяць.

Основною проблемою YouTube залишаються не старі теорії, а ті, що виникають на тлі термінових новин, таких як масова стрілянина в школах. Перш ніж офіційні служби опублікують перевірену інформацію, наприклад про хід розслідування і мотиви злочину, відео конспірологів встигають набрати мільйони переглядів.

Раніше повідомлялося, що якщо ви зайшли в Instagram або Snapchat і не знайшли там розділу з GIF – не дивуйтеся. Розділ відключили через те, що там почали активно поширюватися расистські гифки. Минулого місяця цю функцію додали в соцмережу, і кожен бажаючий міг вставляти GIF-анімації в своїх відео. Тепер же ця функція є недоступною. Коли вона знову з'явиться - невідомо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Google планує істотно збільшити швидкість завантаження інтернет-сторінок за допомогою AMP-технології. Завантаження сайтів при сверхскоростном прогнозуванні буде займати секунди, що збільшить комфорт від використання глобальної мережі.

Поки AMP-технологія, запущена в 2016 році доступна тільки для Twitter, Google, Baidu і Bing. Якщо процес оновлення пройде успішно і більшість сайтів прийме зміни, вони будуть миттєво оброблятися в пошуковику як AMP-сторінки.

У перспективі Google хоче зробити технологію стандартом "всесвітньої павутини". І хоча експерти не уточнюють дати реалізації ідеї, адже їх налагодження і тестування може піти кілька років.