На перетині вулиці Гростянецкой і Харківського шосе в місті Київ водій вантажівки не впорався з керуванням та влетів у трамвай.

Цю інформацію повідомила газета "Комсомольская правда".

Відомо, що після зіткнення вантажівка перекинулася на бік.

Як кажуть очевидці, водій спробував перескочити на перехрестя, так як не встигав проїхати на залений, у нього це не вийшло. У результаті аварії постраждали кілька людей.

Рух на цій ділянці дороги через ДТП був ускладненим.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поліція розслідує інцидент.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", під Львовом працівниця митниці збив 2 людей на пішохідному переході, один з потерпілих знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані. Про це повідомляє видання "Вголос" з посиланням на свідків дтп.

Інцидент стався ввечері, 15 березня, близько 19 години біля села Рясна-Руська на Львівщині.

Також портал повідомляв про те, що понад 80 машин зіткнулися 13 березня через снігопад на одному з шосе в окрузі Морроу в штаті Огайо. Про це повідомляє Fох 28. У результаті масової аварії кілька людей були травмовані. Їх госпіталізували.

Крім того, на Буковині сталося жахливе ДТП, в якому загинули четверо людей. Легковик влетів під вантажівку і злетіла з дороги в кювет. Момент аварії потрапив на камеру відеоспостереження.

Інцидент стався 4 березня на трасі в селі Новий Киселів вранці, близько 10 години, - пишуть у Facebook на сторінці "Відеоспостереження Чернівці".

Нагадаємо, що в Києві таксист Über в районі Оперного театру напав на пасажирку, застосувавши газовий балончик. Після цього зник з місця події. Потерпіла відразу звернулася в поліцію, вказавши номер авто нападника.