Під кращими розуміються електромобілі з великим запасом ходу на одному заряді батареї.

10. BMW i3 (200 км). За запасом ходу BMW i3 фактично є прямим конкурентом Ford Focus Electric.

9. Hyundai Ioniq Electric (200 км). Hyundai Ioniq Electric – ще один електромобіль, який представлений в Україні офіційно. Ioniq можна купити як в повністю електричному, так і гібридному виконанні, що може збільшити запас ходу авто.

8. Nissan Leaf (250 км). Nissan Leaf – найпопулярніший електромобіль, як у світі, так і в Україні. Однак, незважаючи на високий попит, "Ніссан" не поспішає виводити "Ліф" на український ринок офіційно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

7. Volkswagen e-Golf (300 км). Volkswagen Golf – легендарний хетчбек, який входить в ТОП-10 найпопулярніших автомобілів у світі. Однак в Україні мало хто знає, що цю модель можна купити і в електричному виконанні.

6. BYD e6 (300 км). У рейтинг кращих електромобілів з запасом ходу потрапив і представник автопрому Піднебесної.

5. Chevrolet Bolt EV (385 км). Chevrolet Bolt EV – хороший варіант для тих, хто хоче купити електромобіль з непоганим запасом ходу.

4. Renault ZOE (400 км). Французи кажуть: з новою батареєю «Зое» може проїжджати на одному заряді до 400 кілометрів. Це кращий показник серед компактних електромобілів.

3. Tesla Model X (475 км). Tesla Model X – єдиний електричний кросовер, який здатний долати такі великі відстані на одному заряді батареї. Однак ціна дуже кусається.

2. Tesla Model 3 (500 км). Перший серійний електромобіль Tesla Model 3 зійшов з конвеєра в липні 2017 року.

1. Tesla Model S (594 км). Tesla Model S – абсолютний рекордсмен по запасу ходу серед всіх електромобілів. На одному заряді електрокар може проїхати 505 кілометрів. Правда, потрібно відзначити, що Model S – це і найдорожчий електромобіль у цьому списку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Маск заново придумав метро.