10 квітня на вулиці Єреванській у Солом'янському районі Києва пасажир тролейбуса побився з жінкою - кондуктором, яка вела себе агресивно. Про це розповів учасник інциденту Олександр Краффт в співтоваристві "Los Solomas/Солом'янський район" мережі Facebook.

Пасажир розповів, що виявив кондуктора в неадекватному стані, і до того ж выпившую.

За словами Краффта, після того, як він помахав рукою, щоб привернути увагу кондуктора, жінка схопилася і почала на нього кричати і виганяти з тролейбуса.

Чоловік зазначив, що під час інциденту частина пасажирів стала на бік кондуктора, однак він звернув їх увагу на те, що жінка в робочий час перебувала в стані алкогольного сп'яніння, до того ж напівгола.

Як повідомляв портал "Знай.uа", те, що асфальт з доріг зникає разом зі снігом, коли приходить весна - це цілком логічно і скоро закінчиться взагалі. Через кілька років в Україні з'явиться нове дорожнє покриття європейського рівня якості і всі проблеми зникнуть. З такою заявою виступив столичний градоначальник Віталій Кличко в ефірі однієї з українських радіостанцій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще