В українській столиці підлітки, яким не вистачає екстремальних відчуттів, залізли на дах вагона поїзда метро і вирішили пробігтися по ньому під час руху.

В інтернеті опублікували відеозапис події, на записі видно двох хлопців.

Відомо, що молодих людей зняли на камеру водії автомобілів, які проїжджали поруч. У мережі дуже бурхливо обговорюють вчинок екстремалів.

"Так парочці таких же торік голови зрізало чи я помиляюся? Час вводити космічні штрафи, нехай поповнюють казну", - вважає Денис Чухаленко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дурью маються, от і всі справи", - додав Юрій Бурдельный.

У той же час Алекс Черевко порадив оштрафувати батьків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві поліція зареєструвала 26 інцидентів з участю іноземних уболівальників, які прибули на фінальний матч Ліги чемпіонів. За даними прес-служби відомства, на даний момент відкрито 15 кримінальних проваджень.

Серед 15 кримінальних проваджень відзначено 10 крадіжок, три випадки хуліганства і два шахрайства. Також було складено два адміністративні протоколи відносно іноземних громадян за ДТП без постраждалих та розпивання алкогольних напоїв поблизу готелю в Дарницькому районі Києва.

Інші зареєстровані події носять інформаційний характер, зазначили в поліції.

"Керівництво Національної поліції України тримає на контролі всі повідомлення, пов'язані з уболівальниками з різних країн, які прибули на проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві ввечері, 24 травня, невідомі в масках напали на вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль", які приїхали до української столиці на фінал Ліги чемпіонів. Фани отримали порізи і рани голови та шиї. Відзначається, що поліція затримала двох нападників, а також одного вболівальника "Ліверпуля".

За даними джерела, інцидент стався в одному зі столичних ресторанів. Група з 20 хуліганів в масках атакувала уболівальників "Ліверпуля", які перебували в закладі. Вони кидали в англійських фанатів столи і стільці. В основному в закладі були 50-літні англійські вболівальники. Повідомляється, що київські фани, які почали бійку, належать до клубу фанатів вже неіснуючого ЦСКА Київ.

Ох уж ці дітки...Ніколи такого не було і от знову

Posted by Киев Оперативный on Sunday, 27 May 2018