У ніч на вівторок, 12 червня, українська Dj і модель Evka Rox потрапила в ДТП по вулиці Антоновича, 43 в Києві. Про це повідомляють ЗМІ.

За словами поліцейських, Smart рухався в четвертому ряду по Антоновичу в бік Ocean Plaza. Перед перехрестям із вулицею Лабораторна автомобіль Chevrolet із другої смуги різко повернув право на Лабораторну. Тим самим він підрізав "малолітражку".

Цю інформацію підтвердила і потерпіла — водій Smart. Але дівчина уточнила, що порушник на Chevrolet різко повернув із третього ряду. Модель розповіла, що не помітила авто через іншу машину, бо різко загальмувала і її "малолітражка" перекинулася.

Дівчина прокоментувала аварію в Instagram. "Ледь без руки не залишилася", - написала модель.

За її словами, перевернутий Smart на даху пролетів через усі смуги до протилежної обочини. Лікоть постраждалої прочесав асфальт. Дівчину госпіталізували, в лікарні зашили лікоть. А прогнози лікарів позитивні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що дівчина - популярна в Мережі і часто викладає відверті фото.

Фото дівчини

Нагадаємо, український продюсер і хітмейкер Потап засинав під час інтиму і відвідував нудистський пляж. Виконавець був би не проти опинитися в жіночому тілі і, судячи з усього, знімав інтимні фото на телефон.

На ці та інші запитання про особисте життя Потап відповів у студії радіостанції "Люкс ФМ". Запис відвертого бліцу з артистом пізніше був опублікований на каналі станції в YouTube.

Крім того, чутки про роман Регіни Тодоренко і Влада Топалова підтвердилися - пару вперше помітили, коли вони цілувалися.

Вже не перший місяць шанувальники Регіни Тодоренко намагаються з'ясувати, у кого ж вона так сильно закохана. У всіх інтерв'ю ведуча зізнається, що щаслива в нових відносинах, однак називати ім'я обранця навідріз відмовлялася. А коли в Мережу потрапили чутки, що Регіна закрутила роман з екс-солістом групи Smash Владом Топаловим, вона відразу ж спростувала їх.

Дивіться сюжет про діджея

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", чоловік Дорофєєвої Дантес знайшов дещо краще клубів.