У Києві відновлено рух транспорту по 5 центральних вулицях, які були перекриті з суботи через проведення Маршу рівності. Про це повідомляє поліція Києва.

"Рух транспорту по вулицях Велика Васильківська, Володимирська, Богдана Хмельницького, Льва Толстого і на бульварі Тараса Шевченка відновлено", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, рух транспорту в центрі міста було перекрито з 18 години вечора 16 червня. У суботу ввечері поліція перекрила бульвар Тараса Шевченка біля готелю "Прем'єр Палас" у Києві і пропускала жителів тільки за паспортами, перевіряючи місце реєстрації.

У неділю В Києві пройшов Марш рівності, в якому, за даними поліції, взяли участь 3,5 тисячі осіб. З 6 ранку неділі у зв'язку з проведенням у центрі Києва "Маршу рівності" були закриті станції метро "Театральна", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Києві завершився Марш рівності. Поліцейські припинили сім спроб зупинити рух колони. По завершенню ходи учасники проскандували "Спасибі, поліція! Спасибі, Київ!". У Києві на площі Льва Толстого завершився Марш рівності, організований ЛГБТ-спільнотою.

Захід під гаслом "Вільна країна – будь собою!" тривав близько 20 хвилин. Забезпечуючі правопорядок на чолі колони поліцейські припинили сім спроб зупинити її рух. Правоохоронці не затримували противників маршу, а оперативно виводили їх за межі охоронюваного периметра. По завершенню ходи учасники проскандували "Спасибі, поліція! Спасибі, Київ!".

Як розповів у коментарі перший заступник голови МВС України Сергій Яровий, в масовій акції взяли участь понад 2 тисячі осіб. Разом з тим, за його словами, остаточні цифри будуть озвучені пізніше. Медики, які чергували на акції, в коментарі журналістам відзначили, що за допомогою до них ніхто не звертався. В даний час організатори маршу закликають учасників покидати площу на спеціальних автобусах або скористатися метрополітеном.