Друга ракетка світу заявила, що не пропустить матчі плей-офф Світової групи Кубка Федерації.

Навіть якщо б Анжеліка Кербер не брала участь у матчі проти збірної України, було очевидно, що це буде непростий іспит для наших дівчаток. Тепер же завдання виходу в Світову групу ускладнюється до максимуму. Як повідомила капітан збірної Німеччини Барбара Риттнер, Кербер, що займає зараз друге місце в рейтингу WTA, зіграє в матчі плей-офф Світової групи Кубка Федерації проти української збірної, який пройде 22-23 квітня в Німеччині.

В інтерв'ю прес-службі НТС Риттнер заявила, що "збірна України є вкрай небезпечною і непередбачуваною командою. Тим більше, враховуючи прогрес Світоліної. Однак ми з нетерпінням чекаємо домашньої зустрічі, в якій Анжелік Кербер пообіцяла взяти участь".

У свою чергу, капітан жовто-синьої команди Михайло Філіма в інтерв'ю fedcup.com заявив, що якщо всі його підопічні будуть здорові (мова йде про Світоліну, Цуренко, Бондаренко та Савчук), то ми цілком зможемо піднести сюрприз.

Нагадаємо, що в минулі вихідні збірна України перемогла Австралію з рахунком 3:1. Два очки принесла Еліна Світоліна, яка перемогла Дарину Гаврилову й Ешлі Барті, ще одне – Леся Цуренко, яка здолала Гаврилову.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Більше цікавих спортивних новин на порталі GAMEBET.NEWS