Львівський клуб орендував захисника Шахтаря та молодіжної збірної України Миколу Матвієнка, повідомляє офіційний сайт Карпат. Найближчі півроку 20-річний гравець проведе у Львові.

Після завершення угоди львів'яни матимуть право придбати захисника. У Карпатах Матвієнко виступатиме під 22-им номером.

Читайте також: Результативний уїк-енд українців у Польщі

Микола Матвієнко народився у Саках (Крим) 2 травня 1996-го року, Є вихованцем донецького Шахтаря (в клубі – з вересня 2009-го року). За команду U-19 донеччан провів 53 матчі, забив чотири голи. У складі молодіжки Шахтаря зіграв 31 матч, відзначився одним забитим м'ячем. У прем'єр-лізі дебютував 3-го жовтня 2015-го року. Загалом у елітному дивізіоні провів два поєдинки. Виступав за гірників у Кубку України та Лізі Європи. Володар Кубка та Суперкубка України, фіналіст Юнацької Ліги чемпіонів УЄФА. Грав за юнацькі та молодіжну збірну України.

Нещодавно Карпати залишили Володимир Костевич і Василь Кравець, тож, судячи з усього, Матвієнко якраз покликаний закрити проблемну позицію ліворуч у захисті, де останнім часом переважно діяв у Шахтарі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Шальке збирається викупити Коноплянку в кінці сезону.