Динамо прагне працевлаштувати форварда Олександра Гладкого, який цього сезону не забив ще жодного м'яча (у восьми матчах Прем'єр-ліги і трьох Ліги чемпіонів).

Днями в Динамо надійшла пропозиція від Крильєв Совєтов про трансфер Гладкого. Самарський клуб був готовий як викупити форварда, так і взяти його в оренду, але футболіст відповів відмовою, повідомляє Sport Arena.

Такий розвиток подій не влаштував киян, тому було прийнято рішення відправити нападника у дубль. Начебто пропозиція Крильєв Совєтов залишається в силі.

Читайте також: Українець повернувся в Бельгію

Нагадаємо, цієї зими турецькі ЗМІ активно сватали Гладкого в один з клубів місцевої Суперліги, де інтерес до нього нібито виявляли Фенербахче, Аланьяспор і Істанбул Башакшехір. Однак форвард вирішив поїхати на тренувальні збори з Динамо, щоб спробувати закріпитися в основній обоймі команди.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Гладкий перейшов в Динамо влітку минулого року з Шахтаря на правах вільного агента. Загалом цього сезону провів 11 матчів у всіх турнірах, однак не зумів відзначитися результативними діями. Наразі в основній обоймі команди Сергія Реброва є нападники Жуніор Мораєс, Артем Бесєдін та Роман Яремчук, який повернувся з Олександрії.

Діючий контракт Гладкого з Динамо розрахований до літа 2019 року.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, екс-тренер Шахтаря може втратити роботу.