Керманич гірників Паулу Фонсека поспілкувався зі ЗМІ напередодні повторного матчу з Сельтою в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Фонсека запевнив, що Шахтар завжди виходить на поле з бажанням перемогти: "Це правда, що ми виграли в Іспанії, але нас чекають складні 90 хвилин, щоб пройти далі. Впевнений, що Сельта боротиметься до останнього і постарається перевернути результат. Вона забивала у всіх виїзних матчах Ліги Європи. Це дуже сильна і небезпечна команда. Тому Шахтар має бути завтра на кращому рівні. Для цього ми повинні як завжди показувати атакуючий футбол і бути разом.

Матч Сельти з Осасуною? Мене в цій грі абсолютно нічого не здивувало. Я бачив усі матчі Сельти, а остання гра не змінить моєї думки. Тренер суперника дав пограти іншим футболістам, які навряд чи зіграють з нами завтра. Ще до жеребкування я говорив, що будь-яка іспанська команда може добитися успіху в єврокубках. Вони сильні. Ми їх поважаємо, але віримо у власні сили. Зрозуміло, що зробимо все для проходу далі".

Щодо стану поля у Харкові, португальський спеціаліст сказав таке: "Чудово розумію, що зараз погода не зовсім хороша. Я виходив на газон, щоб перевірити його стан. Не варто забувати, що команди ще будуть на ньому тренуватися, але сподіваюся, поле залишиться в хорошому стані, щоб показати властивий нам футбол".

"Феррейра? У нього немає жодних шансів потрапити навіть у заявку на матч. Факундо з нами ще не тренувався, він абсолютно не готовий вийти на поле. Йому потрібні ще кілька днів на фінальну стадію відновлення. Стосовно Бланко-Лещука, то дуже задоволений його появою в нашій команді, я цього дуже хотів. Він забив гол у першому ж офіційному матчі, і я цим задоволений. Бланко поступово адаптується", - підкреслив наставник донеччан.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, екс-тренер Шахтаря може втратити роботу.