Півзахисник запорізького Металурга Вадим Петров продовжить кар'єру у фінському клубі Міккелін Паллоільят, повідомляє Sport Arena. Українець пройшов перегляд у клубі з міста Міккелі і найближчим часом підпише контракт, деталі якого невідомі.

Минулого сезону Міккелін Паллоільят став переможцем одного з регіональних турнірів четвертого за рівнем дивізіону чемпіонату Фінляндії і в квітні стартує в третій лізі.

Вадим Петров є уродженцем Запоріжжя і вихованцем ДЮСШ ФК Металург, проте влітку 2013 року перебрався в Динамо, де виступав за різні молодіжні команди і дубль киян.

Сезон-2014/15 хавбек провів на правах оренди в дублі ужгородської Говерли, а в травні минулого року перебрався в запорізький Металург. Цього сезону в активі 21-річного футболіста 12 матчів і три забитих м'ячі у Другій лізі чемпіонату України.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Динамо безкоштовно відпускає півзахисника в Росію.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще