Волонтери шукають будинок для левеняти, якого врятували та привезли з АТО.

На сторінці в соцмережі тележурналіст Дмитро Комаров написав оголошення, що шукає притулок для справжнього лева, якого викинули колишні господарі в зоні проведення АТО.

"Місячного Сімбу знайшли в зоні військових дій – в Луганську на смітнику. Зовсім виснаженим і хворим. Навіть зоопарки брати "котика" не хотіли. Знайшлася лише один людина, яка зважилася виходити хижака, - киянка Ksena Islamova, власниця невеликого розплідника екзотичних тварин", - пише Комарів.

Сьогодні "кошеняті" 10 місяців. Він дуже швидко росте та їсть вже 4 кілограми м'яса на день.

"Я звертаюся до всіх зоопарків і приватних розплідників у країні. Будь ласка, заберіть тварину. Безкоштовно. Дівчина витрачає на утримання лева надто багато, і говорить, що ось-ось настане момент, коли "тягнути" далі вже не зможе. Ксюша віддасть Сімбу лише в надійні руки. Наприклад, коли громадяни ОАЕ запропонували за нього $3000 – відмовилася, тому що дізналася, що Сімбу хотіли купити для участі в боях, популярних у Еміратах", - продовжує журналіст.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Пес "Рижик" рятує бійців АТО від обстрілу під Маріуполем (фото)

Він опублікував контакти Ксенії для тих, хто хоче допомогти утримувати лева: instagram.com/ksena_art, vk.com/id144803815 і телефон (093) 609-01-10.