Працівникам Солом'янського управління поліції вдалось припинити діяльність відразу двох кафе, які не мали відповідних ліцензій на здійснення своєї діяльності. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції Києва.

Повідомляється, що кияни неодноразово скаржились на діяльність цих кафе, де продавці підпільно продавали алкогольні напої. За фактом перевірки поліціянти встановили, що власники наливайок не мали ліцензій на продаж алкогольних напоїв, а продавці не були влаштовані на роботу офіційно. Одна із продавчинь пояснила, що погодилась так працювати через скрутне фінансове становище. Інша жінка повідомила, що перебуває на випробувальному терміні.

Читати також: У Києві обмежать рух вантажівок

Поліція вилучила з кафе весь нелегальний алкоголь. Відомо, що власників очікує штраф за незаконну реалізацію спиртного, а також судовий позов, за яким вирішиться міра покарання.

Нагадаємо, в столиці поліція здійснює перевірку нелегальних МАФів у метро. Як відомо, через такий МАФ нещодавно горіла станція метро "Дружби народів".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще