Вчора стало відомо, що "Динамо" все ж проведе домашню гру проти "Манчестер Сіті" у Лізі Чемпіонів з глядачами, а сьогодні офіційний сайт київського клубу повідомив про реалізацію квитків. Їх можна буде купити з 4 лютого.

Сьогодні біля кас НСК "Олімпійського" зібрались велетенські групи фанатів із надією придбати бажаний квиток. Але офіційні представники "Динамо" повідомили, що це можливо буде зробити лише завтра у цих самих касах, а також на стадіоні "імені Лобановського".

Відомо, що найдешевший квиток коштуватиме 150 гривень. Вартість найдорожчого складає 2 тисячі гривень. З приводу великого ажіотажу документи продаватимуть не більше трьох одиниць у руки. Також відомо, що власникам сезонних абонементів надається знижка 10%.

Нагадаємо, через расистський скандал на матчі Ліги Чемпіонів проти "Челсі" київському клубу заборонили проводити два матчі з глядачами. Перший пройшов з ізраїльським "Маккабі", а другим мав бути з англійцями. Але УЄФА все ж пішла на поступки та дозволила заповнити трибуни "Олімпійського".

Читайте також: На матчі "Динамо" - "Ман Сіті" будуть глядачі - УЄФА

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Перший матч між цими командами відбудеться 24 лютого. Матч-відповідь пройде 15 березня у Манчестері. Це буде перша за останні 17 років гра "Динамо" у плей-офф Ліги Чемпіонів.