Масштабна аварія сьогодні трапилась в столиці. Бетонозмішувавч, який не впорався із керуванням на повній швидкості "потерся" спочатку об лівий бік маршрутного таксі, а потім зачепив легковий автомобіль Deo Lanos. В результаті Ланос виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із прямуючою назустріч Шкодою. Про це повідомили в спільноті dtp.kiev.

ДТП трапилось близько 15.00 год. на Голосіївському проспекті. Через аварію в маршрутці розбилось вікно та пошкодилось ліве крило. Deo Lanos зазнав набагато сильніших руйнувань: в автівки зруйнована задня частина: розтрощений задній бампер, праве крило, вибите заднє скло.

Читати також: Скандальне Лукянівське СІЗО зруйнують

Повідомляється, що декілька пасажирів зазнали нескладних травм. В основному це – забої та подряпини. Станом на 16.00 год. на місці події вже працює поліція, прибули карети швидкої допомоги. Водій бетонозмішувача не постраждав. Медики надають першу допомогу людям, які травмувалися.

Нагадаємо, сьогодні в столиці зловмисники вимагали 200 тисяч гривень, погрожуючи підірвати будівлю торгівельного центру "Епіцентр".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще