Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12-13

Інгрідієнти:

2 яйця
100 г цукру
100 г борошна
1 лимон, сік і цедра
¾ ч. л. порошку для випічки
100 г вершкового масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Білоруський диктатор лукашенко закликав рф "тримати палець" на червоній кнопці: "Повинні бути" Друг Володимира Зеленського Борис Джонсон наблизився до небезпеки впритул: "Він не може сидіти на місці" Стильна Катерина Кухар вразила неймовірним образом згадавши про основний закон Тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін пояснив, за що так жорстоко росіяни мстять українцям: "Вони в нужниках тонуть..."
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом формочки для випікання.

2. Збиваємо яйця і цукор в мисці до піни. Злегка збиваємо залишкові інгредієнти. Залишаємо на 20 хвилин перед тим, як обережно вливаємо в підготовлені формочки.

3. Запікаємо протягом 8-10 хвилин. Залишаємо печиво трохи охолонути. Їх краще всього їсти протягом години після приготування.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних кульок.