Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгрідієнти:

1,35 кг картоплі, очистити
290 мл молока
85 р масла
сіль і білий перець
1 велика цибулина, дрібно нарізати

Приготування:

Популярні новини зараз
Бігала на "Квартал 95", а тепер валяється біля путіна: Маша Распутіна підтримала диктатора рф: "Гинуть, щоб я народилася" Головне за ніч 2 жовтня: "мобіки" путіна самознищилися, Тарас Цимбалюк на таблетках, а на Новий рік "Олів'є" не буде Мобілізовані з рф "самознищуються" горілкою дорогою в Україну, а матері мріють збагрити синів-наркоманів "Зимові" платіжки за газ змусять гаманці "схуднути": чому українцям доведеться платити більше
Показати ще

1. Доводимо до кипіння картоплю в солоній воді, варимо до м'якості. Зливаємо і виймаємо з каструлі. Залишаємо охолонути.

2. Кип'ятимо молоко і додаємо в картоплю разом з цибулею.

3. Приправляємо і добре перемішуємо.

4. Викладаємо в сервірувальну тарілку.

5. Робимо колодязь в центрі і додаємо масло. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.