Час підготовки: доба
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 великих манго
сіль
4 зубчики часнику, очищені і подрібнені
450 г лимонного цукру
2 яблука
1 ст. л. порошку англійської гірчиці
1 ст. л. тертого свіжого кореня імбиру
600 мл білого винного оцту
1 ст. л. каєнського перцю

Приготування:

Популярні новини зараз
Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає" Терорист Стрєлков-Гіркін розповів, що ФСБ хотіло поставити Добкіна на чолі "ХНР" за місяць до війни Потап відповів Анастасії Приходько на її "фе" щодо репера та нагадав про головного ворога: "Ми всі патріоти" Надя Дорофєєва показала як розважається з новим обранцем, в Мережу попали фото: "Так швидко, після розлучення"
Показати ще

1. Кладемо скибочки манго у велику миску і посипаємо сіллю. Залишаємо на ніч. Вранці зливаємо сік і промиваємо фрукти.

2. Кладемо часник, цукор, яблука, гірчицю, імбир, оцет і кайенский перець в каструлю і, на повільному вогні, розчиняємо цукор.

3. Доводимо до кипіння і додаємо манго. Кип'ятимо протягом 30 хвилин, поки соус не стане густим. Стерелізуємо в банки.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.