Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

Для наповнення сендвіча:
250 г  сиру, тертого
2 яєчних жовтка
1 ст. л. Вустерширського соусу
1 ч. л. гірчичного порошку
Для сендвіча:
4 скибочки тонкого білого хліба (квадрат)
4 тонких скибочки приготовленої шинки
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз

Уже завтра копи почнуть виписувати водіям штрафи за перевезення дітей: відомо суми

Синоптики обіцяють останній окрайчик тепла: коли українцям готуватись до зими

Друг нареченого не пройшов фейс-контроль у примхливої обраниці: так швидко весілля не обривав жоден тамада

Хотіла заощадити: навіть найближчі друзі висміяли молоду наречену за нестандартний вчинок

Показати ще

1. Поміщаємо всі інгредієнти для наповнення сендвіча (за винятком крему) в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

2. Накриваємо чотири скибочки хліба тонким шаром сирної суміші майже до краю, поміщаємо шматочок шинки зверху, а потім, нарешті, ще один шматочок хліба на шинку. Щільно натискаємо вниз, а потім повторюємо процес для другого сендвіча.

3. Нагріваємо велику, антипригарну сковорідку до середньої температури і обсмажуємо сендвічі в сухий каструлі до чудово золотисто-коричневого кольору і кірки з кожної сторони - приблизно дві хвилини з кожного боку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок з часником.