Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20

Інгрідієнти:

Для паличок:
1 х 500 г готового тіста
борошно для запилення
оливкова олія
копчена паприка
насіння кмину
морська сіль
Для гаспачо:
2 огірка
2 стебла селери
3 зубчики часнику, очищені, дрібно нарізані
1 невеликий лук, обрізаний і нарізаний
2 червоних перцю
2 жовтих перцю
8 сливових помідорів, нарізаних
75 мл оливкової олії
3 ст. л. білого бальзамічного оцту
сіль і мелений чорний перець



Приготування:

Популярні новини зараз

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали кохані жінки легендарного хореографа

Розлучену Аліну Гросу помітили в компанії 71-річного "байкера": "Знаю його 21 рік"

Дівчина з найбільшими сідницями засунула пляшку в труси, ледь не тріснули

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Злегка змащуємо деко олією.

2. Розкачуємо листкове тісто на злегка борошняний поверхні до 0,5 см. Розрізаємо лист на 10 смужок, кожна шириною 1 див Змащуємо кожну смужку оливковою олією і посипаємо кмином і сіллю. Закручуємо кожен кінець смуги і кладемо на деко, відокремлені один від одного. Охолоджуємо протягом 10 хвилин в холодильнику.

3. Випікаємо палички протягом 10-15 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.

4. Для гаспачо поміщаємо огірок, селера, часник, зелений лук, перець і помідори в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Додаємо пасат, оливкова олія, оцет і табаско. Приправляємо до смаку сіллю, свіжомеленим чорним перцем і оцтом.

5. Виливаємо гаспачо в охолоджені стакани і прикрашаємо зеленню і базиліком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт індійських коржів.