Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

2 ст. л. шматочків волоського горіха (за бажанням)
1 ст. л. естрагону або сидр-оцет
2 ч. л. діжонської гірчиці
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. волоського горіха
1 ч. л. меду
подрібнена морська сіль і мелений чорний перець
900 г картоплі
1 ст. л. нарізаних свіжих листя естрагону
1 великий цибулю-шалот
2 ст. л. рубаних корнихонов або корнішонів (за бажанням)

Приготування:

1. Якщо використовуєте волоські горіхи, поміщаємо їх у гарячу духовку (близько 200 градусів) протягом декількох хвилин, поки колір не почне злегка забарвлюватися.

2. Поміщаємо оцет, гірчицю, олію, мед і сіль і перець в банку з гвинтовою кришкою або в миску невеликого ручного блендера. Струшуємо або добре збиваємо до вершків. При необхідності додаємо приправу.

3. Готуємо картоплю в киплячій солоній воді протягом приблизно 15-20 хвилин, поки він не стане м'яким. Зливаємо воду і розрізаємо на половинки або чверті.

4. Кладемо картоплю в миску з естрагоном, цибулею-шалот, корнішонами і волоськими горіхами, якщо використовуєте. Подаємо лише теплим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового крем-супу з кольоровою каспустой.