Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

6 х 150 г філе філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г  вершкового сиру
маленький часник 
½ лимона, тільки терта шкірка
25 г  свіжих білих панірувальних сухарів
25 г грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки

паприка

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.

3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.

4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.

5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.

6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.

7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин. 

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт баклажанів в йогурті.