Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгрідієнти:

м'ясні соки
2 ст. л. рідкого м'яса
30 г простого борошна
570 мл м'ясного бульйону

Приготування:

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

1. Збираємо сік і жир з м'яса, яке ви обсмажуєте. Поміщаємо соки в скляний глечик і даємо постояти протягом декількох хвилин, щоб жир піднявся на поверхню. Знімаємо жир.

2. Кладемо обжарку, яку ви використовували, щоб приготувати м'ясо на варильної панелі на середньому вогні і додаємо жир. (М'ясо має відпочивати, покрите фольгою, в тепле місце в цей момент)

3. Перемішуємо в борошні і варимо 1 хвилину.

4. Перемішуємо в м'ясних соках і поступово розмішуємо на складі, поки не отримаємо гладкий соус. Використовуючи дерев'яну ложку перемішуємо по всій поверхні каструлі.

5. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.

6. Приправляємо за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяного пирога з нутом.