Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 маленька цибуля
1 паличка селери
1 середня морква
1 ст. л. рослинного масла
2 ч. л. нарізаних свіжих трав (петрушка, шавлія, чебрець, розмарин або їх комбінація)
1 лавровий лист
1 ст. л. томатного пюре
1 ст. л. борошна
500 мл овочевого бульйону
50 мл солодкого хересу, бренді або вина
1 ч. л. дріжджового екстракту або 1 ст. л. соєвого соусу
сіль і перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

1. Дрібно нарізаємо овочі і обсмажуємо в олії на середньому вогні разом з травами протягом приблизно 10 хвилин.

2. Додаємо томатне пюре і обсмажуємо протягом 30 секунд.

3. Перемішуємо в борошні, смажимо протягом 1 хвилини, а потім виливаємо в бульйон. Додаємо херес, добре перемішуємо, щоб розчинити борошно і уникнути шматків.

4. Кип'ятимо протягом 5 хвилин. Потім додаємо дріжджовий екстракт або соєвий соус.

5. Виливаємо через сито в чисту каструлю. Приправляємо сіллю і перцем перед подачею на стіл.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сангрії.