Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

100 г темного шоколаду
2 ст. л. подвійних вершків
50 г несолоного масла
2 ст. л. джина
½ лайма
какао-порошок

Приготування:

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

1. Ставимо жаростійку миску зверху каструлі киплячої води, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води. Кладемо шоколад в миску і акуратно нагріваємо, щоб шоколад танув.

2. Додаємо масло. Даємо йому нагрітися, щоб переконатися, що все масло злите в шоколадну суміш. Продовжуємо перемішувати, поки все масло не розплавиться, і суміш буде гладкою та глянцевою.

3. Додаємо джин, лайм і сік. Збиваємо інгредієнти до однорідної і злегка потовщені консистенції. Кладемо в герметичний контейнер, накриваємо кришкою і охолоджуємо на ніч в холодильнику.

4. Беремо чайну ложку суміші і катаємо її в кульки. Викладаємо на тарілку, вирівняну пергаментом для випічки і охолоджуємо протягом години або близько того.

5. Прокатуємо трюфелі в какао, щоб покрити.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинових біскотті за 5 простих кроків.