Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6

Інгредієнти:

110 г несолоного масла
110 г золотого сиропу
1 ч. л. екстракту ванілі
225 г коричневого цукру
3 яйця
1 x 245 г готового тіста
285 г горіхів пекана, навпіл

Приготування:

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Кладемо масло, золотий сироп, ванільний екстракт і цукор у каструлю з важкої основою на повільному вогні.

3. Коли масло розтане, знімаємо каструлю з вогню і залишаємо на 5-10 хвилин.

4. Додаємо збиті яйця в суміш і добре перемішуємо.

5. Відкладаємо невелику жменю горіхів пекана. Залишаємо половинки пекана рівномірно і акуратно наливаємо суміш сиропу.

6. Ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо протягом 40-50 хвилин - пиріг буде золотисто-коричневим, але начинка повинна бути злегка м'якою.

7. Залишаємо пиріг охолонути. Прикрашаємо верхню частину половинами пекана.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачної пасти за 15 хвилин.