Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 цибуля, грубо нарізаний
2 великі моркви, очищені і грубо нарізані
4 см свіжого кореня імбиру, дрібно нарізаного
1 зубчик часнику, подрібнений
½ ч. л. сушених червоних чилі пластівців
700 г солодкої картоплі
500 мл рослинного бульйону
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Показати ще

1. Нагріваємо олію у великій каструлі з кришкою на середньому вогні. Додаємо цибулю і моркву і варимо до тих пір, поки не зм'якне. Перемішуємо в імбир, часник і чилі пластівцях і смажимо протягом 2-3 хвилин.

2. Перемішуємо в солодкій картоплі та бульйоні. Піднімаємо вогонь і доводимо каструлю до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму і кип'ятимо з кришкою протягом 15 хвилин або поки солодка картопля не стане м'якою.

3. Знімаємо каструлю з вогню і збиваємо суп, використовуючи блендер, до тих пір, поки він не стане гладким. Приправляємо за смаком і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучних тістечок з мигдалем.