Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

60 мл оливкової олії
1 ст. л. нарізаного часнику
листя базиліка (бажано італійські)
морська сіль і мелений білий перець, за смаком
1 кг зелених кабачків
750 мл курячого бульйону

60 мл вершків
жменю петрушки, подрібнена
50 г свіжого тертого пармезану
Для подачі:
хрусткий хліб
зелений салат
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо масло в каструлі на середньому вогні.

2. Готуємо часник, базилік, сіль і кабачок повільно протягом 10 хвилин або до тих пір, поки кабачки не будуть злегка підсмажені і пом'якшені.

3. Додаємо білий перець, за смаком, потім вливаємо в бульйон і тушкуємо протягом 8 хвилин. Знімаємо з вогню.

4. Поміщаємо три чверті супової суміші в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

5. Повертаємо суміш на сковороду і перемішуємо в кремі, петрушці і пармезані.

6. Щоб подавати, наливаємо суп в миску і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем. Посипаємо пармезаном, за смаком. Подаємо з хрустким хлібом і зеленим салатом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з бульгуровою пшеницею.