Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

675 г тріски
85 г білих панірувальних сухарів
3 ст. л. петрушки, дрібно нарізаною
2 зубчики часнику
½ лимона
60 г масла, розплавленого
лимонний сік
сіль і перець
золоті кільця, для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

1. Приправляємо тріску сіллю і перцем за смаком.

2. Змішуємо панірувальні сухарі з петрушкою, часником, лимонною цедрою, сіллю і перцем, потім додаємо масло і лимонний сік. Ретельно перемішуємо пальцями.

3. Поміщаємо тріску в дрібну, жаростійку посудину і щільно натискаємо на тріску, щоб сформувати рівну кору. Запікаємо при 220 ° протягом 20-25 хвилин, поки шкірка не обсмажиться. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжнього голландського соусу.