Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

4 ст. л. арахісового масла
1 баклажан
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1 ст. л. тертого свіжого кореня імбиру
1 червоний чилі, дрібно нарізаний
200 г свинячого фаршу
1 ст. л. шаосингового рисового вина або сухий херес
2 ст. л. бобового соусу чилі 
200 мл гарячого курячого бульйону
2 пекінської капусти, навпіл і нарізаним уздовж
1 ст. л. чистого рисового оцту або сидр оцту
1 ч. л. підсмаженого кунжутного масла
2 цибулини
1 ст. л. кукурудзяного борошна, змішана з 2 столовою ложкою холодної води

Приготування:

1. Нагріваємо до кипіння каструлю і додаємо дві столові ложки арахісового масла, потім обсмажуємо скибочки баклажанів протягом 3-4 хвилин.

2. Витираємо надлишок олії з сковороди, повторно нагріваємо і додаємо решту арахісового масла. Нагріваємо до кипіння. Смажимо часник, імбир і чілі протягом декількох секунд, а потім додаємо фарш свинини. Смажимо протягом однієї хвилини, потім додаємо рисове вино або херес. Тушкуємо протягом 3-4 хвилин або до коричневого кольору, потім додаємо соус чилі-бобів і гарячий курячий бульйон. Повертаємо баклажани і додайте пак чой.

3. Приправляємо за смаком оцтом і кунжутним маслом і доводимо до кипіння. Готуємо протягом 3-4 хвилин, або поки свинина не буде приготована, а потім перемішуємо в луці. Додаємо кукурудзяну пасту і перемішуємо, поки рідина не загусне.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих мідій.